Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Termékek

Mágnesszelepek

Nagy teljesítményű és alkalmazásokhoz szabott mágnesszelep-kínálatunk meggyőző technológiával és változatossággal – minden kihíváshoz a megfelelő megoldás.

Folyamat- és Szabályozószelepek

Beépíti és többet nincs vele gondja – ezt jelenti a Bürkert átfogó szelepprogramja, pneumatikus és elektromotoros működtetőkkel, a legmodernebb vezérléstechnikával.

Pneumatika és Folyamatinterfészek

A Bürkert szelepsziget- és vezérlőszekrény-programja, kifejezetten az Ön folyamatautomatizálási alkalmazásaihoz fejlesztve – a még nagyobb folyamatbiztonságért.

Elektromotoros szelepek

Egyszerű beépítés és maximális teljesítmény – ezt jelenti a Bürkert innovatív szelepprogramja, elektromotoros működtetőkkel és a legmodernebb vezérléstechnikával.

Érzékelők, Távadók és Szabályozók

Bürkert mérőeszközök és vezérlők érzékelőcsatlakozásokkal és kibővített funkciókkal – optimális együttműködés a gyors beindításhoz és az optimális funkcióüzemhez.

Mikroszelepek és Membránszivattyúk

Megbízhatóság és pontos ismételhetőség a mikroáramlástechnikában – a Bürkert egyedi be-/kikapcsoló szelepes megoldásaival a nyomás-idő adagoláshoz és szivattyúkkal a térfogatáram-alapú adagoláshoz és szállításhoz.

Tömegáram-mérők és Tömegáram-szabályozók

Bürkert tömegáram-szabályozók gázokhoz és áramlásszabályozók folyadékokhoz – áramló közegek maximálisan precíz szabályozására.

Proporcionális szelepek

Bürkert proporcionális szelepek elektromágneses és elektromotoros működtetőkkel – testre szabott megoldások az Ön egyedi igényeihez.

További termékek

Legyen szó PROFINET-ről, EtherNet/IP-ről, IO-Linkről, AS-interfészről vagy EDIP-ről – hatékony automatizálási megoldásokat kínálunk a mérés- és vezérléstechnika területén. Itt további tartozékokat is talál, például pneumatikus hengereket, szerelvényeket és push-in csatlakozóelemeket.

Bürkert resistApp – ellenőrizze az anyagok összeférhetőségét online

Agresszív közegnek ellenálló anyagot keres? A Bürkert resistApp alkalmazással számos gáznemű és folyékony közeghez kereshet ellenálló anyagokat. Az alkalmazás megkönnyíti a megfelelő anyagok kiválasztását a Bürkert termékek használata során.

×

Összehasonlító lista