Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

My Bürkert ügyfélportál

Használja ki a My Bürkert számos előnyét, és regisztráljon.

Már regisztrált a honlapunkon? Akkor jelentkezzen be most! Használja online szolgáltatásainkat laptopján, táblagépén vagy okostelefonján. Innen közvetlenül elérheti a My Bürkert ügyfélportált és az eShopot. Bejelentkezés után CAD-adatokat is letölthet a termékeinkhez.

 

a mindennapjait megkönnyítő 3 hasznos funkció a rendelések lebonyolításhoz

Küldemények nyomon követése

Tekintse meg megrendelései állapotát, és kövesse nyomon a szállításokat.

Szállítólevelek és számlák

A fontos dokumentumokat bármikor letöltheti.

Rendeléstörténet

Tekintse át bármikor megrendeléseit.

Szeretné használni online szolgáltatásainkat? Regisztráljon most, és élvezze a My Bürkert ügyfélportál és az eShop előnyeit:

 

A My Bürkert területeinek részletes ismertetése

A rendeléseim

Szeretné nyomon követni a Bürkertnél leadott rendeléseit, és megtudni, hogy a szállítás már úton van-e Önhöz? A rendeléseim sokféle lehetőséget nyújt: áttekintheti a rendeléstörténetet és követheti a küldeményeit is. Letöltheti a rendeléshez tartozó szállítóleveleket és számlákat, vagy a rendelési szám alapján kereshet a megrendelési listában. Megnézheti az egyes rendelésekhez tartozó szállítási feltételeket és fizetési feltételeket, valamint egyszer már leadott rendeléseket még egyszer ugyanúgy újrarendelheti. Az egyes tételek tiszta és bruttó árai is kényelmesen megtekinthetők itt. További információkat a videóban talál:

Saját ajánlataim

A folyamataik ajánlatot követelnek meg, és csak azután tud rendelést leadni? Hozzon létre magának ajánlatot a kosarában vagy a figyelőlistáján lévő tételekből, majd tekintse meg azt a Saját ajánlataim területen. Ott kényelmesen online el is fogadhatja úgy, hogy közvetlenül az ajánlatból adja le a rendelését az eShopban.
Itt megtalálja az összes ajánlatot is, amely a Bürkertnél a számlájához kapcsolódik. Ide tartoznak egyrészt a saját maga által létrehozott ajánlatok. Másrészt kap olyan ajánlatokat, amelyeket a Bürkert munkatársai állítanak össze Önnek. Többet megtudhat a „Saját ajánlataim” témájú videóból.

Kívánságlistáim

A Kívánságlistáimra elmentheti a termékeket, amelyeket a jövőben be szeretne szerezni. Létrehozhat például egy-egy projekthez kívánságlistát, amelyet aztán a kollégáival vagy a Bürkert ügyintézővel megosztva előre egyeztetni tudják a részleteket.

Adataim

Az Adataim menüpont a Bürkertnél lévő ügyféladatairól ad tájékoztatást. Ide tartoznak például: a szállítási címek, a számlázási cím és a kondíciók.

Valamilyen kérdése van, vagy szeretné megváltoztatni az ügyféladatait? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen. A közvetlen Bürkert ügyintézőjét az Adataim menüpontban is megtalálja. Ezen kívül módosíthatja a jelszavát és törölheti a fiókját is.

Igényelt szerviz szolgáltatásaim

A Visszáru és szolgáltatások menüpontban kérhetelőzetes árajánlatot az olyan szolgáltatásokra, mint a javítás és kalibrálás, foglalhat helyszíni látogatást, kérhet visszaküldést vagy adhat visszajelzést. A videó itt található:

Profitáljon CAD-adataink letöltéséből

CAD modell

Ha regisztrál webhelyünkön, a My Bürkert használatán felül 3D modelleket is letölthet a termékeinkhez.

Megnézné a My Bürkert rövid videós bemutatóját?

Vessen egy pillantást My Bürkert videónkra – Világosan elmondjuk, milyen előnyökkel jár Önnek:

A My Bürkertről további információkat találhat a következő videókban is, amelyek részletesebben elmagyarázzák az egyes területek előnyeit és funkcióit: 

 

A regisztrációval kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi videókat: 

Regisztráció

Regisztráljon ingyenesen online szolgáltatásainkra, és élvezze azok számos előnyét, például:

 

✓ Rendeljen gyorsan és egyszerűen az eShopban

✓ Kövesse nyomon küldeményeit, és tekintse meg a számlákat

✓ Állítson össze kívánságlistákat és ajánlatkéréseket

✓ Töltsön le CAD-adatokat