Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

A víz és a mosószerek tökéletes adagolása a járműtisztításban

Nagynyomású szelepes megoldások önkiszolgáló, vagy kézi autómosókhoz, vagy akár otthoni autómosáshoz is!

Az Ön előnyei:

  • Csökkentett vízfelhasználás, kevesebb vízpazarlás
  • Kompakt és helytakarékos kivitel
  • Az előre konfigurált rendszernek köszönhetően rengeteg időt takaríthat meg 

Az önkiszolgáló, de az áthajtós autómosók tisztítási eredményessége is a víz és a mosószerek helyes és precíz elosztásán múlik. A nagy nyomás döntő szerepet játszik, ami gazdaságosabbá teszi a mosóberendezések üzemeltetését. Ezen túlmenően az elegáns kialakítás kiemelt fontosságú, mert lehetővé teszi a vásárló számára, hogy sokféle mosási területet kínáljon. A Bürkert blokkos megoldásai egyszerűen integrálhatók új vagy meglévő üzemekbe is.

Nagyobb termelékenység, mivel kis helyen sok mosási terület kínálható.

 

Az energia-, víz- és mosószer-pazarlás csökkentésével, valamint a szennyvíztisztítás minimalizálásával megfelelhet az ökológiai trendeknek is.

Ezeken túlmenően a fenti előnyök a mosóberendezések hosszabb élettartamát is jelentik. Ezáltal óriási többletköltség-megtakarítás érhető el.

 

Megoldásaink az Ön igényeire szabva:

Szeleptechnológia az autómosókhoz

Az összetevők megfelelő megválasztása és adagolása kulcsfontosságú minden autómosással foglalkozó üzletágban. Legyen szó magas vagy alacsony nyomástartományról –  mindig az alkalmazásához igazodó szelepválasztékot kínálunk Önnek.
Keresse meg most az Önnek megfelelő szelepeket a víz adagolásához és a tisztítószerekhez:

Egyedi rendszermegoldások

Teljesen egyedi, az Ön igényeihez igazodó víz és mosószer-adagolórendszerre lenne szüksége? Ez esetben a Bürkert Systemhaus a megoldás! Kollégáink közvetlenül Önnel dolgozva felmérik és megértik, majd kidolgozzák az Ön folyamataihoz legjobban illeszkedő rendszermegoldást! Tudjon meg többet a Bürkert Systemhaus-ról.