Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Megfelelőség

Az előírásoknak való megfelelés, a tisztesség és az etikus üzleti gyakorlat a Bürkert vállalati kultúrájának olyan elemei, amelyek meghatározzák üzleti tevékenységünket. További információt erről Magatartási Kódexünk tartalmaz.

Code of Conduct (CoC) (Magatartási Kódex)

A Bürkert a ZVEI és a VDMA által közösen kiadott Code of Conduct alapelveinek megfelelően elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett. A két szövetség a tagjaikkal közösen kidolgozott egy etikus üzleti magatartásra vonatkozó Code of Conduct, amely a best practices (jó gyakorlat példáin) alapul. A Code of Conduct szerves részét képezi értékalapú üzleti magatartásunknak. A Bürkert elvárja a beszállítói hálózatától, hogy az abban meghatározott alapelveket, az üzleti kapcsolat alapvető szerződéses kötelezettségeként, mindenki betartsa.

Itt letöltheti a Burkert Austria GmbH aláírt magatartási kódexét.

A szöveg (12 nyelven) elérhető a VDMA honlapján. Amennyiben a dokumentumot a linken nem éri el, forduljon személyes Bürkert képviselőjéhez.

Szívesen fogadunk minden olyan lehetőséget, ami elősegíti fejlődésünket, és a beérkezett véleményeket támogatásnak tekintjük.

Emberi jogi stratégia

 

Bürkert Bejelentési Iroda

Amennyiben a Code of Conduct és Emberi Jogi Stratégiánk megsértésével kapcsolatos információt szeretne számunkra eljuttatni, akkor azt itt megteheti. Az Ön által megadott információkat bizalmasan és – amennyiben úgy kívánja – névtelenül kezeljük. Ehhez a következő jelentési lehetőségek állnak rendelkezésére:

Ezenkívül lehetőség van külső jelentési irodához fordulni. A külső jelentési irodák áttekintése.