Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

A Bürkertről

A folyadékok és áramlás iránti érdeklődésünknek köszönhetően világszerte vezető szerepet töltünk be a folyadékok és gázok mérés-, vezérlés- és szabályozástechnológiája terén. Ügyfeleinkkel partneri viszonyban nem mindennapi megoldásokat dolgozunk ki a nem mindennapi kihívásokra, vagy igény esetén az egyes komponenseket szállítjuk az áramlástechnikai feladatokhoz. 
Még sok mindent mesélhetnénk – a Bürkert családi vállalkozásról, a megoldási portfóliónkról vagy a speciális Bürkert csapatról. De nem tesszük – mi biztosítani szeretnénk, hogy mindent megtalálhasson, amit a Bürkertről tudni szeretne. Úgyhogy engedjük, hogy egyszerűen csak saját maga körbenézzen.

Keyvisual Bubbles

Ismerjen meg jobban bennünket

Bürkert 90 másodpercben

Számok, adatok és tények*

Alkalmazottak

3500+

Termékértékesítés

720 Mio. €

K&F arány

6,4%

Országok világszerte

30+

Családi vállalkozás

100%

Beruházási ráta

24,8%

* Állapot 2022

Megoldásportfóliónk

Mi a Bürkertnél szeretünk mindent, ami áramlik – legyen szó gázokról, folyadékokról vagy jó ötletekről. Profilunk a gyógyszeripartól és az élelmiszer- és italgyártástól az orvostudományon, laboratóriumi és a fogászati iparon át egészen az elektronikáig, a félvezetőkig és az energiaiparig terjed. Legyen szó standard termékekről vagy automatizált rendszermegoldásokról – ügyfeleinkkel közösen mindig megtaláljuk az odaillő megoldást.

Christian Bürkert alapító –
egy kis időutazás

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Úttörőből piacvezető

    Christian Bürkert látnoki előrelátással, kreatív találékonysággal és hatalmas tetterővel egyike volt azoknak a vállalkozóknak, akik a háború utáni Németországban lefektették az új, erőteljes nemzetközi dimenzióba ágyazott gazdasági rend alapjait. Rendkívüli odaadással egyengette az utat a ma már a világ vezető mérés- és szabályozástechnikai vállalatává vált Bürkert számára. Pedig minden teljesen szerényen indult – egy kis ingelfingeni gazdaságban.

    A Bürkert történetéről

Leány- és partnervállalatok