Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

A Bürkertről

A folyadékok és áramlás iránti érdeklődésünknek köszönhetően világszerte vezető szerepet töltünk be a folyadékok és gázok mérés-, vezérlés- és szabályozástechnológiája terén. Ügyfeleinkkel partneri viszonyban nem mindennapi megoldásokat dolgozunk ki a nem mindennapi kihívásokra, vagy igény esetén az egyes komponenseket szállítjuk az áramlástechnikai feladatokhoz. 
Még sok mindent mesélhetnénk – a Bürkert családi vállalkozásról, a megoldási portfóliónkról vagy a speciális Bürkert csapatról. De nem tesszük – mi biztosítani szeretnénk, hogy mindent megtalálhasson, amit a Bürkertről tudni szeretne. Úgyhogy engedjük, hogy egyszerűen csak saját maga körbenézzen.

Keyvisual Bubbles

Ismerjen meg jobban bennünket

Menedzsment team

A Bürkert menedzsment team egy öt tagból álló testület, amely teljes körű felelősséget visel a Bürkert vállalatcsoportért. Bár minden tagnak megvan a saját felelősségi köre, a fontos döntéseket együtt hozzák meg, annak érdekében, hogy a siker és a vállalati célok felelőssége több személy között legyen megosztva.

Telephelyek

A „helyben a helyieknek” hosszú távú terjeszkedési stratégiánk döntő eleme anélkül, hogy közben elveszítenénk a gyökereinket. Beruházásaink nem csak németországi székhelyünkre terjednek ki, hanem nemzetközi szintre is, például Kínában, az Egyesült Államokban és Indiában. Azáltal, hogy ott gyártunk, ahol a kereslet előáll, gyorsabban elérhetővé tesszük a standard termékeket és a testreszabott megoldásokat. Ez biztosítja, hogy képesek legyünk hatékonyan támogatni helyi ügyfeleinket.

Megbízható szabványos részegységek sürgősségi lélegeztetőrendszerekhez

Egyszerű és komplikációktól mentes segítség a világjárvány idején – Együttműködés a trimatec vállalattal

Kompakt víz- és légblokk fogászati kezelőegységekhez

Vízkezelő, fertőtlenítő egységek és nyomásellátó komponensek a KaVo Dental GmbH fogászati kezelőegységeiben

Automatizált áramlástechnikai részegységek sörfőzési folyamatokhoz

Modern automatizálási technológia a Weihenstephan kísérleti sörfőzde számára – együttműködésben az ATN GmbH-val

Bürkert - egy vonzó munkaadó

Bürkert 90 másodpercben

Számok, adatok és tények*

Alkalmazottak

3700+

Termékértékesítés

710 Mio. €

K&F arány

6,9%

Országok világszerte

30+

Családi vállalkozás

100%

Beruházási ráta

18,2%

* Állapot 2023

Megoldásportfóliónk

Mi a Bürkertnél szeretünk mindent, ami áramlik – legyen szó gázokról, folyadékokról vagy jó ötletekről. Profilunk a gyógyszeripartól és az élelmiszer- és italgyártástól az orvostudományon, laboratóriumi és a fogászati iparon át egészen az elektronikáig, a félvezetőkig és az energiaiparig terjed. Legyen szó standard termékekről vagy automatizált rendszermegoldásokról – ügyfeleinkkel közösen mindig megtaláljuk az odaillő megoldást.

Christian Bürkert alapító –
egy kis időutazás

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Úttörőből piacvezető

    Christian Bürkert látnoki előrelátással, kreatív találékonysággal és hatalmas tetterővel egyike volt azoknak a vállalkozóknak, akik a háború utáni Németországban lefektették az új, erőteljes nemzetközi dimenzióba ágyazott gazdasági rend alapjait. Rendkívüli odaadással egyengette az utat a ma már a világ vezető mérés- és szabályozástechnikai vállalatává vált Bürkert számára. Pedig minden teljesen szerényen indult – egy kis ingelfingeni gazdaságban.

    A Bürkert történetéről

Leány- és partnervállalatok