Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Új szoftverfunkció: Batch-Controller az ME43 és ME63 átjárótípushoz

Az új „Batch-Controller” szoftverfunkció már elérhető az ME43 és ME63 típushoz. Így szelepeinkkel és érzékelőinkkel együtt az Ön egyedi tétel-adagolási megoldásához szükséges összes összetevőt egy beszerzési forrásból kínáljuk.

 

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Mit jelent a tétel-adagolás? 

 A tétel-adagolásnál, illetve töltésnél a folyadékáram szabályozott megszakításáról van szó. Az érzékelők és szelepek mellett különösen fontos szerepet játszik a tételvezérlő (Batch-Controller): az adagolási folyamat központi vezérlőegységeként a tételvezérlő figyeli az érzékelők adatait és szabályozza a szelepet. 

Töltési megoldás egy kézből

ME43 vagy ME63 típusú tételvezérlőnk (Batch-Controller), valamint áramlási érzékelőink és szelepeink átfogó kínálatának kombinációjával az Ön igényeinek pontosan megfelelő, egyedi adagolórendszereket tudunk kialakítani – akár vezérlőszekrényes (ME43 típus), akár terepi beépítéssel (ME63 típus). 
Az előrekonfigurált tétel-műszerfalat (Batch-Dashboard) megjelenítő kijelzővel kiegészítve, a töltési megoldásához szükséges összes összetevő rendelkezésére áll.

Miért érdemes a Bürkert adagolórendszereit választania – az előnyök összefoglalása

✓ Egyedi adagolórendszerek: 
Az összes szükséges összetevő kiválasztása és mérnöki tervezés a Bürkert tapasztalt szakértői által – egyetlen beszállító az Ön teljes töltőrendszeréhez.

✓ Moduláris koncepció: 
Integráció és beindítás PLC-vel vagy teljesen digitális, önálló megoldásként – ahogy Ön választ!

✓ Pontos töltési eredmények automatikus túlfolyáskorrekcióval: 
Öntanuló tétel-funkciónk folyamatosan elemzi a mért térfogat- vagy tömegáramot, és automatikusan a kívánt mennyiséghez igazítja azt.

✓ Intuitív kezelés:
Készen áll a felhasználóbarát tapasztalatokra? Fedezze fel az előrekonfigurált tétel-műszerfallal ellátott kijelzőt vagy a „Bürkert Communicator” szoftvereszközt, amely egy varázslót is tartalmaz az adagolórendszer konfigurálásához és paraméterezéséhez.

✓ Rugalmas integráció: 
Adagolórendszereink vezérlőszekrényes és terepi beépítéssel azonnal integrálhatók az Ön által előnyben részesített automatizálási koncepcióba.

Érdekesnek tűnik? 
Használja ki alapos alkalmazási ismereteink és műszaki felkészültségünk előnyeit, és kérjen személyre szabott szaktanácsadást a tétel-adagolás témakörében.

KapcsolatKapcsolat

Számíthat ránk! A Bürkerttel való kapcsolat számos csatornán keresztül lehetséges.

Összehasonlító lista