Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

2852-es típus: új 2-utas proporcionális szelep nyomáskompenzációval

Ismerje meg, hogy ez a szelep miért alkalmas különösen az orvosi vagy laboratóriumi technológiában használt eszközökhöz. 

Type 2852 on grey background

Ideális az analitikai vagy orvosi eszközökbe való integráláshoz

Különösen az orvosi és laboratóriumi technológiában van szükség olyan kompakt szelepekre, amelyek méretükhöz képest magas üzemi nyomásokat kapcsolnak, nagy átfolyó mennyiségeket tesznek lehetővé és kevés veszteséggel működnek. A 2852-es típusú nyomáskompenzált proporcionális szelep ezeket a tulajdonságokat egyesíti egyetlen eszközben.

A 2852-es típus a szelepbemenet 7 bar(ü) üzemi nyomásáig működtethető, és nagy szabályozási tartománnyal (> 1 : 500) rendelkezik. Emellett a proporcionális szelep kvs értéke 0,2 m³/h.

Kompakt szelepkialakítás: korlátozott beépítési helyű alkalmazásokhoz 

A helytakarékos kialakításnak köszönhetően, mindössze 16 mm szélességgel, a szelep különösen olyan eszközökbe építhető be, amelyek csak kis beépítési térfogatot biztosítanak. Így ez a szelepet különösen alkalmas például lélegeztető- és altatógépekhez vagy inszufflátorokhoz.

Kiegészítő biztonsági funkciók

Áramkimaradás vagy túlnyomás esetén a 2852-es típusú proporcionális szelep automatikusan zár. Nincs szükség kiegészítő biztonsági szelepre. 

A 2852-es típust emellett különösen alacsony hőtermelés jellemzi. Ez biztosítja, hogy a szabályozott közeget vagy egyéb más összetevőket ne befolyásolja hőhatás. 

Miért válassza a 2852-es típusú proporcionális szelepet – az előnyök áttekintése

✓ Nagy átfolyási teljesítmény és magas üzemi nyomás
✓ Helytakarékos szelepkialakítás 16 mm szélességgel
✓ Nincs szükség kiegészítő biztonsági szelepre: nagy nyomáson a szelep automatikusan zár 

Típus 2852

2-utas proporcionális szelepek nyomáscsökkentővel

Típus 2852
  • Kiváló szabályozási tartomány
  • Nagyon kicsi kialakítás az elektromos eszközökben történő egyszerű használat érdekében
  • Karimás és dugaszolható csatlakozás a szeleptömbök beépítéséhez
  • Alacsony teljesítményfelvétel
  • Üzemi nyomás maximum 7 bar(ü)

 

A 2852-es típusú nyomáskompenzált proporcionális szelep rozsdamentes acél változatban, FKM tömítéssel, 12 V vagy 24 V DC üzemi feszültséggel kapható. Mind karimás, mind patronos változatban, sodort kábeles, dugaszos vagy tüskés kialakítású elektromos csatlakozóval is rendelhető.