Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Áramló közegek szabályozási rendszereinek világszinten piacvezető gyártója

A Bürkert vállalat már 75 éve foglalkozik folyadékokkal és gázokkal.

Alig telik el nap, hogy ne szembesülnénk örömteli, új kihívásokkal. Mert mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik. Függetlenül attól, hogy mérjük, vezéreljük vagy szabályozzuk. És ennek köszönhetően váltunk világviszonylatban vezető gyártóvá az áramló közegek szabályozási rendszereinek terén.

Folyamatszervezés

A Bürkertnél a szabályozott folyamatok talaján egy olyan öntanuló szervezet jött létre, amely az ügyfelekkel való együttműködés során napi szinten optimalizálja önmagát. Együttműködés, amit közepes méretű vállalatként magától értetődőnek tekintünk. Globális hálózatunk kialakítása és részterületeink folyamatainak optimalizálása lehetőséget kínálnak az áramló közegek szabályozási rendszereivel kapcsolatos hatékony tapasztalatcserére. Ennek során ügyfeleink állnak a középpontban. Függetlenül attól, hogy valamilyen részegységről vagy egy egyedi rendszermegoldásról van-e szó.

Rendszermegoldások

Az áramló közegek szabályozási rendszereivel kapcsolatos feladataink iránti rajongás arra késztet minket, hogy bátran átlépjük a megszokott határokat. Középvállalatként szokatlan megoldásokat keresünk és találunk szokatlan problémákra. Jó példa erre a piacok szegmentálása. Ügyfeleink számára különösen alkalmazásorientált rendszermegoldásainkkal biztosítunk optimális előnyöket. Anélkül, hogy eközben szem elől tévesztenénk termékalapú megoldásainkat. Mi lehet ennél izgalmasabb? Fedezze fel Ön is áramló közegek szabályozási rendszereivel kapcsolatos izgalmas megoldásainkat.

Üdvözöljük a Bürkertnél!

AKMAKM

Az igényes műanyag fröccsöntés a szenvedélyünk.

Tudjon meg többet leányvállalatunkról, az AKM-ről.

BDGBDG

Affiliated Companies

Here you can find more Information on our partner company BDG

ZTOZTO

Affiliated Companies

Here you can find more Information on our partner company ZTO

Összehasonlító lista