Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Szűrés

Bármilyen eljárást is alkalmazzon a közegek elválasztására vagy tisztítására, a Bürkert mindig tiszta eredményt garantál. Legyen szó akár agresszív folyadékokról, akár nagy mennyiségekről vagy kis adagokról, mi precízen elválasztjuk az Ön által alkalmazott közegeket.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást a szűrés terén

Alacsony beruházási költségek, kis helyigény az optimalizált töltési tömörségnek köszönhetően

Különböző membránátmérők alkalmazásával optimalizálható az aktív membránfelület a szűrőmoduljainkon belül. Minél nagyobb membránfelület áll rendelkezésre modulonként, annál kevesebb modult kell összességében megvásárolni. Ez azt is jelenti, hogy a teljes szűrőrendszerre vonatkoztatva kisebb lesz a helyigény.

Folyamatbiztonság az egyenletesen magas permeátum áramlásnak köszönhetően

Az egyenletesen magas permeátum áramlás biztosítja a folyamat megbízhatóságát és stabilitását. Szűrőmoduljainkat úgy alakítottuk ki, hogy a permeátum áramlás ingadozása csak minimális legyen, így a tervezett tisztítási ciklusok közötti intervallum jelentősen meghosszabbítható.

A rendszer magasabb rendelkezésre állása és gyors beindítása a helyszíni szerviz és a technikai támogatás révén

Ügyfeleinknek teljes körű tájékoztatást nyújtunk szűrőmoduljaink használatára vonatkozóan. Különösen fontos, hogy tökéletesen megértse a teljes folyamatot, ahogy az Önnél működik. A modulok kiválasztása során az a célunk, hogy az Ön rendszerének rendelkezésre állása nőjön, és a folyamatai biztonságosan működjenek. A modulokkal kapcsolatos tájékoztatáson túlmenően szívesen nyújtunk szélesebb körű támogatást is Önnek, például a helyszíni beindítás során, vagy már előzetes szakmai tanácsokkal is a műszaki kialakítással kapcsolatban, például a hidraulika, a csőhálózat, a szivattyúk kapcsán.

Gyors szállítás számos szűrőmodul azonnali elérhetősége révén

Gyakran előfordul, hogy egy szűrőmodult gyorsan kell beszerezni, különösen akkor, ha egy teljes berendezés állásidejéről van szó. Standard MBR termékeink raktárról azonnal elérhetők, így igény esetén rugalmasan és gyorsan ki tudjuk szolgálni.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista