Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Töltési szint mérése és szabályozása

A Bürkert megoldásaival folyamatosan szabályozhatja a töltési szintet, függetlenül attól, hogy a közegnek a konténerben milyen magasan kell állnia. Legyen szó akár tiszta gázokról, akár agresszív folyadékokról, nagy mennyiségekről vagy kis adagokról, a töltési szintet pontosan szabályozzuk.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást a töltési szint méréséhez

Alapos szakértelmünk és széles körű tapasztalataink révén felismerjük az Ön kihívásait és megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a töltésiszint-szabályozás fizikájával kapcsolatos alapvető felismeréseket használjuk, majd azonos vagy hasonló kihívások megoldása érdekében, különböző alkalmazások és iparágak számára adaptáljuk. Így részesülhet abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és célirányosan az Ön problémafelvetésének a megoldására hasznosítunk. Ez azt is jelenti, hogy pontosan tudjuk, mely szolgáltatásaink mely fizikai elvvel kombinálva kínálják a legjobb megoldást az Ön konkrét alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásaink támogatják Önt működési céljai megvalósításában

Önnel együttműködve olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki a töltési szint mérésére és szabályozására, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük az Ön igényeit annak érdekében, hogy konstruktív ötleteket és kreatív válaszokat dolgozhassunk ki szinte minden áramlástechnikai kérdésére. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel, és értéknövelő megoldásainkkal segítjük működési céljaik elérését.

Töltésiszint-mérő és -szabályozó termékeink kiemelkedő minősége és megbízhatósága garantálja a magas színvonalú, biztonságos és hibátlan teljesítményt

A Bürkert azon kevés vállalat közé tartozik – vagy talán az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Kiváló minőségű, tökéletesen megbízható, csúcstechnológiájú termékek. Ez az, amit ügyfeleink minimum elvárhatnak tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba információ, és értékes időt takaríthat meg

Rendszer-ügyfeleink számára nem csupán áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem egyben szakértők is az alábbi területeken: mechanikai gyártás, szivattyútechnológia, tekercsgyártás, műanyagtechnika éshegesztéstechnika. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projektbe nem kell különböző alvállalkozókat bevonni, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

A töltési szint mérésére és szabályozására szolgáló iparág-specifikus technológiai platformok jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményeznek

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Akár üdítőket palackoz, akár vízadagolóval tölt meg egy poharat – a maximális töltési szint felismerése technológiai szempontból ugyanaz. Mivel végső soron mindkét alkalmazásban egy folyadékok töltésiszint-mérése történik. Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista