Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Nyomásmérés és nyomásszabályozás

Függetlenül attól, hogy milyen erővel hat egy közeg a felületre, mi kompakt megoldást kínálunk rá. Akár tiszta gázok, gőzök vagy agresszív folyadékok nyomását kívánja mérni, és legyen szó akár nagy vagy kis mennyiségekről, mi minden esetben precízen mérjük és szabályozzuk a közegnyomást.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást az Ön számára a nyomásmérés és a nyomásszabályozás terén

 

Függetlenül attól, hogy gőz, gáz, víz vagy más folyadék nyomásának a méréséről van‑e szó, mi alapos szakértelmünk és széles körű tapasztalataink révén felismerjük az Ön kihívásait és megoldást nyújtunk igényeire

E célból a mérési, vezérlési és szabályozási technológiában szerzett tapasztalatainkat, a nyomásmérés és nyomásszabályozás területén jelentkező azonos vagy hasonló kihívások megoldása érdekében, különböző alkalmazások és iparágak számára adaptáljuk. Így részesülhet abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és az Ön egyedi kihívásainak a megoldására célirányosan alkalmazunk. Ez azt is jelenti, hogy pontosan tudjuk, mely szolgáltatásaink mely fizikai elvvel kombinálva kínálják a legjobb megoldást az Ön alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásaink támogatják Önt működési céljai megvalósításában

Partneri együttműködés keretében, közösen dolgozzuk ki az Ön nyomásméréssel és nyomásszabályozással kapcsolatos kérdésfelvetéseihez a legkézenfekvőbb megoldást. Szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük az Ön igényeit annak érdekében, hogy konstruktív ötleteket és kreatív megoldásokat dolgozhassunk ki gáz, gőz, víz és egyéb más folyadékok nyomásmérésére és nyomásszabályozására az Ön alkalmazásához. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki Önnel, és értéknövelő megoldásokkal segítjük működési céljai elérésében.

Termékeink kiváló minősége és megbízhatósága révén magas színvonalú, biztonságos és kifogástalan megoldást kínálunk Önnek

Azon kevés vállalat közé tartozunk – vagy talán mi vagyunk az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Ennek köszönhetően képesek vagyunk a megszokott korlátokon túlmutató gondolkozásra és cselekvésre. Csúcstechnológiájú termékek különleges minőségben és páratlan megbízhatósággal. Ez a minimum, amit elvárhat tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba információ, és értékes időt takaríthat meg

Ami a nyomásmérést és nyomásszabályozást illeti, mi nem kizárólag áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem egyben szakértők is az alábbi területeken: mechanikai gyártás, tekercsgyártás, szivattyútechnológia, műanyagtechnikaés hegesztéstechnika. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projekthez nem kell több beszállítóval együttműködnie, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

A nyomásmérésre és nyomásszabályozásra szolgáló iparág-specifikus technológiai platformok jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményeznek

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját gyakran egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Akár minimál invazív sebészeti beavatkozások során kell CO2-t bejuttatni a hasüregbe, akár a gáznyomást kell pontosan adagolni egy léglegeztetőgép belsejében – a technológiai elv ugyanaz. A közegnyomást folyamatosan a megadott szinten kell tartani.
Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben nem kizárólag egyedi rendszermegoldásaink iránt érdeklődik, akkor tekintse meg alábbi termékeinket: érzékelők nyomásméréshez és nyomásszabályozáshoz.

Összehasonlító lista