Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Folyadékok és gázok keverése

Bármilyen közegek keverését kívánja elvégezni, a Bürkert partnerségével ez többé nem lehetetlen kihívás. Legyen szó tiszta gázokról vagy agresszív folyadékokról, nagy mennyiségekről vagy kis adagokról, mi precíz keverést biztosítunk az Ön által használt közegekhez.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást a keverés terén

Széles körű tapasztalataink és alapos szakértelmünk alapján felismerjük az Ön kihívásait és megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a folyadékok és gázok keverésének fizikájával kapcsolatos alapvető felismeréseinket használjuk fel, amiket az azonos vagy hasonló kihívások megoldása érdekében, a különböző alkalmazások és iparágak számára adaptálunk. Így profitálhat abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és az Ön problémafelvetésére szabottan alkalmazunk. Azt is pontosan tudjuk, hogy melyik fizikai elvet hasznosító szolgáltatásaink jelentik a lehető legjobb megoldást az Ön alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásainkkal támogatjuk Önt működési céljai megvalósításában

Önnel együttműködve olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek pontosan megfelelnek az Ön követelményeinek. Ügyfeleinknek szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük igényeiket, hogy konstruktív ötletekkel és kreatív válaszokkal szolgálhassunk szinte minden áramlástechnikai kérdésükre. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel, és értéknövelő megoldásainkkal segítjük működési céljaik elérését.

Termékeink kiváló minősége és megbízhatósága a garancia arra, hogy Ön mindig magas színvonalú, biztonságos és kifogástalan kiszolgálásban részesüljön

Azon kevés szállító közé tartozunk – vagy talán mi vagyunk az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Tökéletesen megbízható, csúcstechnológiájú termékek a legjobb minőségben. Ez az, amit ügyfeleink minimum elvárhatnak tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba információ, és értékes időt takaríthat meg

Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projekthez nem kell több különböző beszállítóval együttműködnie, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

Iparág-specifikus technológiai platformjaink jelentős idő- és költségmegtakarítást tesznek lehetővé

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Akár limonádét keverünk kólához, akár különböző vízminőségeket keverünk el – technológiai szempontból az elv ugyanaz. Két folyadékot keverünk el egymással.
Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez. Tájékozódjon most, hogy folyadékok keverése során milyen előnyökkel jár a Bürkert partnersége!

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista