Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

Bürkert – Mindig a közelben
Elérhetőség /3
  • KÖZPONTI IRODA
  • Cégközpont
  • Rendszerház
  • Disztribútor
  • Elérhetőség
  • Növény
  • Logisztikai központ
bürkert
 

Hőmérsékletmérés és hőmérséklet-szabályozás

Nem számít, hogy egy közeg éppen milyen meleg vagy hideg, és az sem, hogy egy anyagot milyen mértékben kell felmelegíteni vagy lehűteni, a Bürkert személyre szabott megoldásaival soha nem fog leizzadni. Legyen szó akár tiszta gázokról, akár agresszív folyadékokról, nagy mennyiségekről vagy kis adagokról, az Ön által alkalmazott közeg hőmérsékletét mi minden esetben precízen szabályozzuk.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást a hőmérséklet szabályozására

Széles körű tapasztalataink és alapos szakértelmünk alapján felismerjük az Ön kihívásait és megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a hőmérséklet-szabályozás területén szerzett sokéves tapasztalatunkat használjuk, amit az azonos vagy hasonló kihívások megoldásához, a különböző alkalmazások és iparágak számára adaptálunk. Így profitálhat abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és az Ön kihívásaihoz igazítva alkalmazunk. Azt is pontosan tudjuk, hogy melyik fizikai elvet hasznosító szolgáltatásaink jelentik a tökéletes megoldást az Ön alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásainkkal támogatjuk Önt működési céljai megvalósításában

Önnel együttműködve olyan egyedi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük az Ön igényeit annak érdekében, hogy konstruktív ötleteket és kreatív megoldásokat dolgozhassunk ki szinte minden áramlástechnikai feladatához. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki Önnel, és értéknövelő megoldásainkkal segítjük Önt működési céljai elérésében.

Hőmérséklet-szabályozó termékeink kiváló megbízhatósága és minősége színvonalas, biztonságos és kifogástalan megoldást biztosít az Ön számára

Azon kevés vállalat közé tartozunk – vagy talán mi vagyunk az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozás minden lényeges területéhez. Kiváló minőségű, tökéletesen megbízható, csúcstechnológiájú termékek. Ez az, amit ügyfeleink minimum elvárhatnak tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba semmilyen információ, és értékes időt is megtakaríthat

Rendszer-ügyfeleink számára nem csupán áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem egyben szakértők is az alábbi területeken: mechanikai gyártás, szivattyútechnológia, tekercsgyártás, műanyagtechnika éshegesztéstechnika. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projekthez nem kell több különböző beszállítóval együttműködnie, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

Széles körű alkalmazási és ipari szaktudásunk kifejezetten eredeti és műszakilag tökéletes megoldásokat tesz lehetővé

Első pillantásra talán szokatlannak tűnik, hogy a megszokott ágazati felosztás helyett mi alkalmazásorientált szegmensekben gondolkozunk és dolgozunk: víz, gáz, higiéniai és mikro szegmens. Ez a megközelítés egyrészt lehetőséget kínál arra, hogy teljes egészében értelmezhessük az Ön szakmai világát, valamint meglepően új és egyedi megoldásokat is tartogat az Ön számára, amelyek az adott iparág bevett megoldásain jóval túlmutatnak.
Ennek során nem számít, hogy éppen műanyag fröccsöntő berendezésekről, fémek alakításáról, sütőipari termékek vákuumhűtéséről vagy laboratóriumi és analitikai technológiával kapcsolatos megoldásokról van-e szó. Az a tény, hogy egymástól jelentősen eltérő alkalmazási területeken vagyunk jelen, lehetővé teszi az ismeretek szakterületek közötti átadását és a műszaki megoldások eredetiségét.

Az általunk kínált, hőmérséklet-szabályozásra szolgáló iparág-specifikus technológiai platformok jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezhetnek Önnek

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Hogy műanyag fröccsöntő berendezések szerszámait vagy fémeket kívánunk hűteni az alakítási folyamat során – technológiai szempontból lényegében ugyanazt jelenti. Hűtőközeget juttatunk be a rendszerbe.
Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista