Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Folyamatautomatizálás

Lényegtelen, hogy a gyártási folyamat során mely funkciókat kívánja automatizálni, és ehhez melyik automatizálási megoldást választja, a Bürkert minden esetben az Ön számára leginkább megfelelő folyamatautomatizálási koncepciót kínálja Önnek.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást a folyamatautomatizálás terén

Alapos szakértelmünk és széles körű tapasztalataink révén felismerjük azokat a kihívásokat, amikkel Ön szembesül, és megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika fizikájával kapcsolatos felismeréseinket adaptáljuk a különböző iparágak és alkalmazások számára, hogy azonos vagy hasonló kihívásokat megoldhassunk. Így profitálhat abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és az Ön problémafelvetésének a megoldására egyedileg alkalmazunk. Ez azt is jelenti, hogy pontosan tudjuk, mely szolgáltatásaink mely fizikai elvvel kombinálva kínálják a legjobb megoldást az Ön alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásaink támogatják Önt működési céljai megvalósításában

Partneri együttműködés keretében, Önnel közösen dolgozzuk ki azokat az egyedi megoldásokat, amelyek pontosan az Ön igényeinek felelnek meg. Ügyfeleinknek szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük igényeiket, hogy konstruktív ötletekkel és kreatív válaszokkal szolgálhassunk szinte minden, áramlástechnikát érintő kérdésükre. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel, és értéknövelő megoldásainkkal segítjük működési céljaik elérését.

Automatizálási termékeink kiemelkedő minősége és megbízhatósága magas színvonalú, biztonságos és hibátlan szolgáltatást garantál az Ön számára

A Bürkert azon kevés szállító közé tartozik – vagy talán az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Kiváló minőségű, tökéletesen megbízható, csúcstechnológiájú termékek. Ez az, amit Ön minimálisan elvárhatnak tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba semmilyen információ, és értékes időt is megtakaríthat

Rendszer-ügyfeleink számára nem csupán áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem egyben szakértők is az alábbi területeken: mechanikai gyártás, szivattyútechnológia, tekercsgyártás, műanyagtechnika éshegesztéstechnika. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projekthez nem kell több különböző beszállítóval együttműködnie, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

 

Jelentős idő- és költségmegtakarítás iparág-specifikus technológiai platformokkal

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Az, hogy egy vegyipari üzem termelési folyamatait, vagy éppen egy sörfőzési folyamatot automatizálunk – technológiai szempontból elvileg ugyanaz.
Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez.

Flyer Process automation with ingenuity

Intelligent concepty for individual solutions

769.76 KB

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista