Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Analitika

Bármilyen szempontok alapján is kíván analizálni egy közeget, a Bürkert minden esetben valamilyen egyedi megoldással fogja támogatni Önt ebben. Legyen szó tiszta gázokról vagy agresszív folyadékokról, nagy mennyiségekről vagy kis adagokról, mi minden esetben precíz analízist biztosítunk az Ön által vizsgált közegekhez.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, kevernek, szűrnek, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért kínáljuk mi a legjobb megoldást az analitika terén

Alapos szakértelmünk és széles körű tapasztalataink révén felismerjük az Ön analitikai téren fennálló kihívásait, és megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika fizikájával kapcsolatos felismeréseinket a különböző alkalmazások és iparágak számára adaptáljuk, hogy azonos vagy hasonló kihívásokat megoldhassunk. Így profitálhat abból a széles körű tapasztalatból, amit a legkülönfélébb iparágakban szereztünk, és az Ön problémafelvetésére szabottan alkalmazunk. Pontosan tudjuk, hogy mely szolgáltatásunk jelenti a legjobb megoldást pontosan az Ön analitikai alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásaink támogatják Önt működési céljai megvalósításában

Partneri együttműködés keretében, Önnel közösen dolgozunk ki olyan egyedi megoldásokat, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek. Ügyfeleinknek szakmai tanácsadást nyújtunk, meghallgatjuk és megértjük igényeiket, hogy kreatív megoldásokat és konstruktív ötleteket dolgozhassunk ki szinte minden áramlástechnikai feladathoz. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki Önnel, és értéknövelő megoldásainkkal segítjük működési céljai elérésében.

Termékeink különleges minősége és megbízhatósága révén magas színvonalú, biztonságos és kifogástalan analitikai megoldásokat bocsátunk az Ön rendelkezésére

A Bürkert azon kevés vállalat közé tartozik – vagy talán az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Kiváló minőségű és különösen megbízható, csúcstechnológiájú termékek. Ez az, amit minimálisan elvárhat tőlünk.

A Bürkert szakértőinek szakterületeken átívelő együttműködése révén nem vész kárba semmilyen információ, és értékes időt is megtakaríthat

Komplett analitikai rendszert igénylő ügyfeleink számára nem egyszerű áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem szakértők is a mechanikai gyártás, szivattyútechnológia, tekercsgyártás, műanyagtechnika és hegesztési technológia területén. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is intézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Már önmagában az a tény, hogy a projekthez nem szükséges különböző beszállítókkal együttműködnie, jelentős időmegtakarítást eredményez és csökkenti az egyeztetések számát. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy egy standard rendszert telepít vagy egy komplex vezérlő- és szabályozórendszer kialakítását tervezi.

Iparág-specifikus technológiai platformjainkkal jelentős idő- és költségmegtakarítást érhető el

Ezeknek az úgynevezett rendszer-platformoknak az alapját sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés jelenti. Platformok fejlesztése például akkor hasznos, ha különböző iparágakból származó vagy eltérő alkalmazásokat használó ügyfelek problémáira ugyanaz a fizikai alapelv nyújthat megoldást. Akár az ivóvizet analizáljuk a vízműveknél, akár bizonyos vegyi anyagokat vizsgálunk – technológiai szempontból elvileg ugyanazt jelenti. Az adott paramétert – például a vizsgálandó közeg zavarosságát – tudományos módszerrel meghatározzuk, majd ezt az adatot feldolgozzuk. Egy meglévő platform alapján így gyorsan és olcsón lehet egyedi megoldásokat létrehozni. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és ennek megfelelő költségmegtakarítást eredményez.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista