Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Áramlásmérés és szabályozás

Függetlenül attól, hogy mekkora keresztmetszeten át milyen mennyiségű folyadékot kell szállítani, és ennek milyen gyorsan kell történnie, a Bürkert áramlásmérők kézben tartják az irányítást az áramló közegek felett. Legyen szó, akár tiszta gázokról vagy maró folyadékokról, ha ezek áramlását szeretné mérni nagy mennyiségben vagy épp a legkisebb adagban, a Bürkert áramlásmérői pontosan szabályozza a térfogatáramot.

Bennünket lenyűgöz minden, ami áramlik

Az iparban a legkisebb közös nevező a folyadékok kezelése – mert azok mérése, adagolása, keverése, szűrése,

szabályozása, beállítása és szabályozása szükséges mindenütt. A Bürkertnél mi az Ön áramlásmérési feladatának alapos megértésével kezdünk (mit, hol és milyen ritmikában kíván mérni, szabályozni), majd az alapvető fizikai elveket alkalmazzuk a megoldására. A folyadéktechnikában szerzett szakértelmünknek és a kapcsolódó szolgáltatási portfóliónknak köszönhetően mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek - az ipar minden területén.

Ne feledje: mágnesszelepeink, folyamatszelepeink, vezérlőszelepeink és elektromotoros szelepeink segítenek Önnek megoldani minden áramló kihívást. 

Miért mi kínáljuk a legjobb áramlásmérő és szabályozó megoldásokat?

Mert felismerjük azokat a kihívásokat, amelyekkel Önnek szembe kell néznie az áramlásmérés / -szabályozás területén, és sokrétű szakértelemmel és nagy tapasztalattal teljesítjük az Ön igényeit.

A gázok és folyadékok áramlásának mérésével kapcsolatos, több évtized alatt felhalmozódott tapasztalatainkra támaszkodunk, amelyeket aztán különböző alkalmazások és szektorok között megsokszorozunk azonos vagy hasonló kihívások megoldása érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználja azt a rengeteg tapasztalatot, amelyet minden ágazatban maximalizálunk, majd alkalmazunk az Ön konkrét problémáira. Ennek eredményeként pontosan tudjuk, melyik megoldásunk mely alapvető fizikai elvvel kombinálva kínálja a megfelelő megoldást az Ön speciális alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásaink segítenek megvalósítani az Ön operatív céljait

Önnel együttműködve olyan egyedi áramlási megoldásokat dolgozunk ki, amelyek pontosan megfelelnek az Ön elvárásainak. Tanácsot adunk, figyelünk és megértjük az Ön igényeit, hogy konstruktív ötleteket és kreatív megoldási megközelítéseket tudjunk előállítani gyakorlatilag minden folyadéktechnikai feladatra. Megoldásszolgáltatóként bizalmon alapuló kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel. Szolgáltatásaink segítenek elérni az Ön operatív céljait.

Termékeink kiemelkedő minősége és megbízhatósága garantálja az áramlásmérés és szabályozás magas színvonalú, biztonságos és hibátlan szolgáltatásait

Azon kevesek egyike vagyunk – vagy talán az egyetlen -, akik házon belül terveznek és gyártanak ipari termékeket a folyadékszabályozó rendszerek minden kulcsfontosságú területéhez. Csúcsminőséget és kivételes megbízhatóságot kínáló vezető technológiai termékeket várhat el tőlünk mindig.

A Bürkert szakembereinek kiemelkedő szakmai felkészültségével és csúcsminőségű termékeivel elkerülheti a felesleges információvesztést és értékes időt takaríthat meg

Rendszer ügyfeleink számára nemcsak a folyékony megoldások fejlesztői vagyunk, hanem a mechanikai gyártás, a szivattyútechnika, a tekercsgyártás, a műanyag technológia és a hegesztéstechnika szakértői is. Emellett szerszámkészítők, kapcsoló/ üzemmérnökök, hardver és szoftverfejlesztők, projekt menedzserek és még sok más. A tanúsítással kapcsolatos összes kérdést világszinten kezelünk. Az ügyfélspecifikus szolgáltatások nyújtása nem csak egyedi termékek fejlesztését jelenti, hanem a kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatok lefedését is. Önmagában az a tény, hogy nem kell különböző alvállalkozókkal dolgozni a projekten, jelentős időmegtakarítást eredményez és jelentősen csökkenti az interfészek számát. Ebben az esetben lényegtelen, hogy szabványos vagy összetett vezérlőrendszerre van-e szüksége.

Az ágazatspecifikus technológiai platformok az áramlásmérés és -szabályozás területén figyelemre méltó idő- és költségmegtakarítást eredményeznek

Sok esetben az ügyfél megkeresése jelenti a kiindulópontot a rendszerplatformhoz. A platformfejlesztések például akkor érdekesek, ha ugyanazon fizikai alapelv felhasználásával képesek megoldani az ügyfelek problémáit számos iparágban és alkalmazásban. Akár gabonaféléket, akár szemes kávét szállítanak pörköléshez - a pneumatikus szállítási folyamatnál alkalmazott technológia ugyanaz. Az ömlesztett árut szállító légáramlás szabályozott.

Ily módon egy meglévő platform szolgálhat alapul egy testreszabott megoldás gyors és gazdaságos létrehozásához - jelentősen csökkentve ezzel a piacra jutás idejét, és ezzel csökkentve a költségeket.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista