Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Speech bubbles
Do you have questions?

 Consulting

 E-Mail

bürkert
 

Folyadékok és gázok adagolása

Nem számít, milyen mennyiségű közeget szeretne kimérni, a mi partneri együttműködésünkkel hajszálpontosan adagolhatja. Akár tiszta gázokat, akár agresszív folyadékokat, akár nagy mennyiségben vagy kis adagonként, mi minden esetben precízen és pontosan adagolunk.

Mindennel szívesen foglalkozunk, ami áramlik…

Az iparban a közös nevezőt a közegek kezelése jelenti – mert mindenhol mérnek, adagolnak, keverés, szűrés, vezérelnek, beállításokat végeznek és szabályoznak. Mi a Bürkertnél ezért először az Ön áramlástechnikai kihívásainak felmérésével kezdjük, majd az általános fizikai alapelvek alkalmazásával megoldást nyújtunk rájuk. Az áramlástechnika terén szerzett szakértelmünk révén, valamint erre épülő széles körű szolgáltatásainkkal mindig az optimális megoldást kínáljuk ügyfeleinknek – átfogó módon, az ipar minden területén.

Apropó: az általunk fejlesztett mágnesszelepek, folyamatszabályozási szelepek, szabályozószelepek és elektromotoros szelepek minden áramlástechnikai kihívás esetén segítségére lehetnek.

Ezért nyújtjuk mi a legjobb megoldást

Felismerjük a kihívásokat, amikkel a folyadékok és gázok adagolása során szembesül, és széles körű tapasztalataink, valamint alapos szakértelmünk révén megoldást nyújtunk igényeire

Ehhez a folyadékok és gázok adagolásának fizikájával kapcsolatban szerzett tapasztalatainkat hasznosítjuk, amiket a különböző alkalmazások és iparágak számára adaptálunk, az azonos vagy hasonló kihívások megoldása érdekében. Így profitálhat abból a széles körű tapasztalatból, amit mi a legkülönfélébb iparágakban gyűjtöttünk, és az Ön egyedi adagolási feladatához célirányosan felhasználunk. Vagyis pontosan tudjuk, hogy mely szolgáltatásaink jelentik a tökéletes megoldást az Ön alkalmazásához.

Értéknövelő megoldásokkal támogatjuk Önt működési céljai megvalósításában

Önnel szorosan együttműködve dolgozzuk ki az igényeinek legjobban megfelelő adagolási megoldást. Szakmai tanácsadást nyújtunk és igényeit alaposan felmérjük, hogy konstruktív ötletekkel és kreatív megoldásokkal szolgálhassunk az Ön egyedi adagolási alkalmazásához, valamint szinte minden egyéb más áramlástechnikai feladatához. Megoldásszolgáltatóként megbízható kapcsolatot építünk ki ügyfeleinkkel, és értéknövelő szolgáltatásokkal segítjük Önt működési céljainak elérésében.

Kiváló minőségű és megbízható termékeinkkel magas színvonalú, biztonságos és kifogástalan szolgáltatást nyújtunk Önnek komplett adagolóberendezései megvalósításához

A Bürkert azon kevés vállalat közé tartozik – vagy talán az egyetlen – amely ipari termékeket házon belül tervez és gyárt az áramlástechnikai szabályozórendszerek minden lényeges területéhez. Kiváló minőségű, tökéletesen megbízható, csúcstechnológiájú termékek. Ez az, amit ügyfeleink minimum elvárhatnak tőlünk.

Komplett adagolórendszerek fejlesztésekor a különböző szakterületek összehangolt munkájának köszönhetően kiküszöböljük az információvesztést és értékes időt takarítunk meg

Komplett adagolórendszert igénylő ügyfeleink számára nem egyszerű áramlástechnikai fejlesztők vagyunk, hanem szakértők is a mechanikai gyártás, szivattyútechnológia, tekercsgyártás, műanyagtechnika és hegesztési technológia területén. Továbbá szerszámkészítők, hardver- és szoftverfejlesztők, kapcsoló- és berendezésgyártók, projektmenedzserek és sok egyéb más. Ezen túlmenően a jóváhagyást is elintézzük nemzetközi szinten. Ügyfélspecifikus szolgáltatás alatt nem kizárólag a termékek egyedi fejlesztését értjük, hanem az ehhez kapcsolódó termelési és logisztikai folyamatokat is. Az a tény, hogy adagolórendszere fejlesztése és megvalósítása során nem szükséges több beszállítóval dolgoznia, hanem tőlünk mindent egy helyről beszerezhet, értékes időt takarít meg Önnek, valamint jelentősen csökkenti az egyeztetések számát.

Iparág-specifikus technológiai platformjaink jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményeznek

Sok esetben egy konkrét, ügyfél általi megkeresés alapján indítjuk el egy rendszer-platform fejlesztését. Egy platform fejlesztése többek között akkor hasznos, ha egy adagolórendszerrel szemben támasztott igény eltérő iparágakban és alkalmazásokban is megjelenik, de a feladat maga ugyanazzal a fizikai alapelvvel megoldható. Az, hogy oxigént adagolunk egy haltenyészet vizéhez, vagy a sörfőzés során levegőztetni kell a sörlét – technológiai szempontból egy és ugyanaz. Gázt adagolunk egy folyadékhoz. Egy meglévő platform alapján könnyen és költséghatékonyan kialakítható egy személyre szabott megoldás az Ön adagolási feladataihoz. Ez az Ön számára lényegesen rövidebb piacra kerülési időt és költségmegtakarítást eredményez.

Segítünk Önnek a közegek adagolásában.

Űrlap

Elérhetőség

András Vad | Area Sales Manager

Kalterer Gasse 1a

2340 Mödling

Austria

Telefon: +36 70 588 7476

E-mail: Andras.Vad@burkert.com

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Összehasonlító lista