Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
bürkert
 

My Bürkert ügyfélportál

Vegye igénybe a My Bürkert ügyfélportál hasznos funkcióit – jelentkezzen be most és élvezze az előnyeit!

Jelentkezzen be vagy regisztráljon még ma, hogy kihasználhassa a My Bürkert ügyfélportál előnyeit!

Az előnyökről összefoglalóan

Egyszerű navigáció
A portál vezérlőpult jellegű kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes területhez könnyen hozzáférhessen. Az ügyfélportál új ikonjai kinézetükben immár az eShop bevásárlókosarához és pénztárához igazodnak, így gyors és intuitív kezelést biztosítanak.

✓ „Árajánlataim”
A My Bürkert „Saját ajánlataim” területen lehetősége nyílik arra, hogy a bevásárlókosarában vagy a kívánságlistáján szereplő termékekből önállóan létrehozzon egy ajánlatot. Itt a fiókjához kapcsolódó összes ajánlat látható, beleértve az Ön által összeállított és a Bürkert munkatársak által készített ajánlatokat is.

✓ „Szolgáltatásaim”
Itt kérhet előzetes árajánlatot szolgáltatásokra, a javítást és kalibrálást is beleértve. Továbbá itt tud szerviz kiszállást kérni, visszaküldést intézni, a közelmúltban teljesített szolgáltatások jegyzőkönyveibe betekinteni és visszajelzést küldeni.

✓ Mobil verzió
A My Bürkert mobileszközön történő használatával mindig naprakész információkkal fog rendelkezni. A My Bürkert ügyfélportál a legújabb, mobil megjelenítéshez optimalizált felülettel és felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, így útközben is gyorsan és egyszerűen hozzáférhet ügyfélfiókja összes adatához.

✓ Gyors és hatékony
Az új fejlesztések révén a rendszer még gyorsabban és hatékonyabban működik, így céljai eléréséhez gyorsabb ügyintézést biztosít!

 

Tekintse meg a My Bürkert ismertető videót, melyben összefoglaljuk az Ön számára nyújtott előnyöket:

A My Bürkert ügyfélportálról további információt az alábbi videókban talál, melyek részletesen ismertetik az egyes területek előnyeit és funkcióit: 

 

Összehasonlító lista