Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Bürkert – Mindig a közelben
Elérhetőség /3
 • KÖZPONTI IRODA
 • Cégközpont
 • Rendszerház
 • Disztribútor
 • Elérhetőség
 • Növény
 • Logisztikai központ
bürkert
 

resistApp bekapcs – stressz kikapcs: minden információ egy helyen!

Az idő rohan és Önnek már csak néhány napja van egy projektterv benyújtásáig, ám Önnek addig még több anyag kémiai ellenállását is ellenőriznie kell! Ezeket egyesével kutatni nagyon időigényes és stresszes is. De van megoldás! A Bürkert resistApp bekapcsolásával kikapcsolhatja ezt a stresszfaktort - hiszen minden szükséges információt itt egy helyen megtalál! Olvasson tovább a stresszmentesítő resistApp megoldásunk előnyeiről!

Agresszív közegnek ellenálló anyagot keres?

A Bürkert resistApp eszközünk a megoldás, amikor ilyen áramlástechnikai kihívásokkal néz szembe. Az resistApp segíti Önt, hogy a Bürkert termékekhez legjobban megfelelő anyagokat tudja választani úgy, hogy azok biztosan kémiailag ellenállók legyenek agresszív közegek esetén is. 

Megnézem a resistApp-ot!

Tényleg ilyen egyszerű:

Kémiai ellenállás ellenőrzése – egyszerűen és gyorsan

 • Adja meg a közeget vagy az anyagot vagy
 • A közeg vegyi képletét a keresőben:

 • A keresés után egy jól áttekinthető listát kap a különböző anyagok összeférhetőségéről (gáznemű és folyékony közegekéről egyaránt) .

Összetett keresés is működik: több közeg vagy anyag ellenőrzése egyidejűleg és együttesen!

Keresését kiegészítheti tetszőleges számú közeggel és anyaggal, vagy akár egy kattintással újra el is távolíthatja őket. Az éppen megadott feltételek szerinti eredmény egy pillanat alatt megjelenik és máris láthatja a kívánt anyagok és közegek összeférhetőségét / kémiai ellenállását.

Általános tudnivalók az anyagokról

Az összeférhetőségen túl további részletes információt is talál a különböző anyagokról és azok kémiai ellenállásával kapcsolatos általános tudnivalókról is, továbbá ellenőrizheti a megengedett hőmérsékleteket is a resistApp-ban.

Most már Önön a sor!

A Bürkert resistApp elérhető a weblapunk több pontján is: minden terméktípus részletező oldalon és minden termék specifikációit részletező oldalon is.
Itt pedig elkezdheti a folyamatot terméktől függetlenül is, teljesen a legelejéről:

Bürkert resistApp – ellenőrizze az anyagok összeférhetőségét online

Agresszív közegnek ellenálló anyagot keres? A Bürkert resistApp alkalmazással számos gáznemű és folyékony közeghez kereshet ellenálló anyagokat. Az alkalmazás megkönnyíti a megfelelő anyagok kiválasztását a Bürkert termékek használata során.

A megfelelő termék kikeresése

Termékszűrőkkel segítjük az ellenálló anyagokhoz a hozzájuk illő termékek kiválasztását. Tegyen egy próbát a 2000-es típussal:

Típus 2000

Pneumatikus működtetésű CLASSIC 2/2‑utas ferdeülékű szelep

Típus 2000
 • Rozsdamentes acél vagy vörös bronz szelepház karmantyús, bilincses vagy hegesztett csőkötéssel
 • Hosszú hasznos élettartam
 • Magas átfolyási értékek
 • Robusztus működtetők moduláris tartozékválasztékkal

Szeretne segítséget? Szívesen támogatjuk!

Az űrlap kitöltésével közvetlenül a helyi munkatársunkkal tudja felvenni a kapcsolatot, de küldhet e-mailt és fel is hívhat bennünket:

Töltse ki az űrlapot

Telefonáljon

Vagy küldjön nekünk egy e-mailt

Bürkert resistApp – ellenőrizheti az anyagok összeférhetőségét útközben is

Eszközünkre útközben is támaszkodhat okostelefonon vagy tableten is (online és offline is használható). A Bürkert resistApp elérhető az App Store és a Google Play áruházakban. Töltse le most ingyen:

Összehasonlító lista