Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Minden út Rómába vezet ... vagy talán a Bürkert eShop-ba?

A hír igaz: Tudta, hogy a Bürkert adatlapok interaktívak? Olvasson tovább és tudja meg, hogyan hoznak hasznot az adatlapok az Ön munkájában. 

Termék adatlapjainkon a termékek képe, általános leírása, a fontos műszaki adatok és terméktípusok mellett számos olyan interaktív tartalom található, amely még hatékonyabbá teszi a termék adatlapjainkkal való munkát.

Nagyobb vállalatoknál például a termékek adatlapja átfogó eszközként szolgálhat a tervezéshez és a beszerzéshez, lehetővé téve a pontos belső kommunikációt. Kisebb cégeknél az "all-in-one-layout" képezi az alapját a gyors döntéseknek közvetlen rendelési lehetőségekkel.

Közvetlenül rendelni a termék adatlapról? Lehetséges! - akár az eShopon belül, akár anélkül:

Több módon is hozzájuthat termékeinkhez: kínálunk hagyományos megrendelési módszereket, például közvetlen megrendelheti a terméket a Bürkert kapcsolattartójánál vagy az eShopon keresztül is.

És azt tudta, hogy a termék adatlapjainkból is rendelhet?

Ehhez először is meg kell nyitnia az adatlapot. Ennek legegyszerűbb módja, ha a Bürkert weboldalán megkeresi a kívánt terméket és letölti az Önnek megfelelő típusú terméket. E-mailben minden árajánlatunkkal együtt megkapja a megfelelő termék adatlapot is. A termék adatlapját közvetlenül és gyorsan is megoszthatja a műszaki vagy beszerzési osztállyal is vagy használhatja a projekt megbeszéléseken is. Ha ezen a termék adatlapon a megfelelő típusú termékcikkre kattint, akár azonnal megvásárolhatja a terméket.  

Termék adatlapjainkat az alábbi interaktív tartalmakkal láttuk el: 

  • Közvetlen link a Bürkert eShop-ba, ahol már az Ön által kiválasztott termékre beállított szűrési feltételekkel várjuk a keresőben
  • Összefoglaló táblázat az adott termék összes elérhető típusáról - élő linkkel. Azaz, ha az Ön számára megfelelő terméktípusra kattint, akkor máris megrendelheti a kiválasztott terméket. 
  • Összefoglaló táblázat az adott termék kiegészítő termékeiről, tartozékairól - élő linkkel. Kattintson egyszerűen a megfelelő tartozékra és máris megrendelheti, közvetlenül az adatlapról!  

Igen, ennyire egyszerű!

Amikor rákattint a megfelelő termék cikkszámára, akkor következő lépésként válassza ki az Ön földrajzi lokációját. Ezek után a kiválasztott termék részletes adatlapjához érkezik, ahol már ki is választhatja a megfelelő terméket és egyetlen kattintással azonnal a kosárba is helyezheti azt:

A rendelés ilyen egyszerű - a Bürkert termék adatlapjaival!  Bárhol a világon, a nap bármely szakában, bármilyen helyzetben. Próbálja ki Ön is - mert a Bürkert többcsatornás e-kereskedelme lehetővé teszi mindezt! 

Összehasonlító lista