Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése

Mi még mindig nyitva tartunk

A koronavírus helyzet folyamatos változásával mindenki egészségét és biztonságát - beleértve a kollégákat, a családokat, az ügyfeleket és a partnereket - továbbra is a legfontosabb prioritásunkként kezeljük. Ezt a helyzetet mindannyian befolyásolhatjuk a korlátozások betartásával, a családunkkal törődéssel és a kiszolgáltatott személyek gondozásával. Őszinte köszönetet mondunk mindazoknak, akik minden nap keményen dolgoznak a segítségre szoruló emberek gondozásában és azok számára, akik gondoskodnak a társadalom ellátásáról.

Munkatársaink

Munkatársaink védelme rendkívül fontos számunkra, és megfelelő lépéseket megtesszük. Az új típusú vírus elleni küzdelemben ugyanakkor, az egyének személyes felelősségére is támaszkodunk, az önmaga és a társadalom védelme érdekében. Fontos a bátorság, hogy felelősségteljesen cselekedjünk, és ezzel pozitív példát mutassunk.

Maradjunk kapcsolatban

Munkavállalóink védelmének elsődleges célja mellett, mi, mint Bürkert, arra törekszünk, hogy továbbra is folyamatosan támogassuk vállalkozását és projektjeit a digitális kommunikációs technológia, például telefon- vagy videokonferencia segítségével - irodáink a teljes kapacitással működnek.
Örömmel küldünk Önnek átfogó információkat, képzéseket és termékbemutatókat, hogy kitöltsük azt a űrt, amit értekezletek, összejövetelek és kereskedelmi rendezvények elmaradása miatt keletkezett.
Szoros kapcsolatban állunk ellátási láncunkkal annak érdekében, hogy megpróbáljuk elkerülni vagy minimalizálni a termékek, rendszerek és szolgáltatások ellátásában keletkezhetett negatív hatásokat.
A Bürkerttel kapcsolatos legfrissebb információkért kérjük, kövessen minket a LinkedIn-en vagy látogasson el honlapunkra.
Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Összehasonlító lista