Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Bürkert – Mindig a közelben
Elérhetőség /3
  • KÖZPONTI IRODA
  • Cégközpont
  • Rendszerház
  • Disztribútor
  • Elérhetőség
  • Növény
  • Logisztikai központ
bürkert
 

Beszélnünk kell – Kommunikáció minden csatornán

A kommunikáció központi szerepet játszik az életben, a jól működő üzleti kapcsolatoknak is alapfeltétele. Gyakran hisszük, hogy „egy nyelvet“ beszélünk, mégis más módon értelmezünk és dolgozunk fel egyes híreket, üzeneteket. A Bürkertnél szeretnénk jól megérteni a problémáit, hogy aztán együtt kidolgozhassuk a megoldásokat.

Ahogy az egyéni projekttervének kidolgozásakor, úgy a kommunikáció terén is bízhat abban, hogy a partnerség szellemében dolgozunk együtt. Partnerként kezeljük és súlyt helyezünk a bizalomteljes megbeszélésre. Mert közösen célokat elérni csak úgy tudunk, ha „egy nyelvet beszélünk“ és „értjük“ egymást.

Számíthat ránk!

A digitalizáció kora óriási hatással volt a kommunikációra, ami nem utolsósorban a mindennapi munkában is megmutatkozik. A Bürkerttel való kapcsolat számos csatornán keresztül lehetséges. Ezek közül a személyes kapcsolatfelvétel sincs semmi esetre sem kizárva – a kapcsolatfelvétel módját ön választja meg:

 Írásos érdeklődés

Telefonos termék- és vásárlási tanácsadás

Támogatás műszaki kérdésekben
 

A My Bürkert ügyfélportál

A My Bürkert ügyfélportálunkon megtalálja személyes kapcsolattartóját. Ha a rendeléseivel és árajánlataival kapcsolatos információkra és dokumentumokra nyitvatartási időn kívül lenne szüksége, ezeket a My Bürkert megfelelő területein megtalálhatja. Az alábbi rövid videó betekintést nyújt a Bürkert ügyfélportál különböző funkcióiba:

Regisztráció a digitális előnyökért anélkül, hogy a személyes kapcsolattartásról le kellene mondania:

A világ több pontján tevékenykedik és ott keres Bürkert kapcsolatot?

Világszerte megtalálható telephelyeink közül biztosan van a közelben is – forduljon bátran helyi irodánkhoz:

Szívesebben intézi a rendelést is digitálisan?

eShop webáruházunk a hét 7 napján a nap 24 órájában a rendelkezésére áll:

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

A visszajelzés és a szabályozószelepek több közös vonást mutatnak, mint gondolná: Az áramlásnak nem szabad megszakadnia, és el kell jutnia a megfelelő helyre. Az adagolás már önön múlik ;)

Ehhez egyszerűen használja csak a Bürkert kommunikációs csatornák egyikét vagy a visszajelzési űrlapunkat, és tartsuk fenn a folyamatos konstruktív párbeszédet:

Űrlap

Visszajelzés

Visszajelzéseit mindig örömmel fogadjuk. Kérjük, töltse ki az elégedettségi kérdőívünket:

Összehasonlító lista