Hivatkozás megosztása e-mailben
Nem töltött ki minden kötelező mezőt.
e-mail küldése
Bürkert – Mindig a közelben
Elérhetőség /3
  • KÖZPONTI IRODA
  • Cégközpont
  • Rendszerház
  • Disztribútor
  • Elérhetőség
  • Növény
  • Logisztikai központ
bürkert
 

5 tény, amiért a gyorsrendelés funkciót érdemes választania

Fedezze fel az új funkciókat és váltson a gyorsítósávra! A megújult gyorsrendelés funkcióval most még hatékonyabban rendelheti meg online a kívánt Bürkert termékeket.

Pontosan tudja, hogy mit keres? Akkor használja a gyorsítósávot a megrendeléshez. Továbbra is három különböző rendelési opcióból választhat, azonban optimalizáltuk az oldal kinézetét és elrendezését, valamint intelligens és hasznos funkciókkal egészítettük ki.

5 tény, hogy hogyan gyorsíthatja a megrendelését:

1. Tekintsen át egyszerre mindent: a rendelési lehetőségeket áttekinthető módon elrendezve, három különböző fülön találja.

2. Válassza a leggyorsabb útvonalat: az Autosuggest funkcióval még gyorsabban juthat el a javasolt árucikkekhez.

3. Navigációs rendszerünkben megbízhat: itt ellenőrizheti, hogy a megfelelő árucikket választotta-e ki, illetve hogy rendelkezésre áll-e helyettesítő termék, amennyiben egy árucikk már kifutott. Ezeket közvetlenül hozzá is adhatja!

4. Közbenső úti célokat is meghatározhat: létrehozhat, menthet és szerkeszthet bármennyi kívánságlistát és egy kattintással hozzáadhatja az árucikkeket. De le is töltheti saját árucikklistáját.

5. Személyesen is kérhet tőlünk útbaigazítást: ha bármilyen kérdése van, munkatársaink közvetlenül elérhetők (amennyiben bejelentkezett az oldalra).

Pontosan mi is változott?

1. Egyszerűbb tájékozódás a rendelési lehetőségek áttekinthető elrendezésével:

Továbbra is három lehetőség áll rendelkezésére a gyors megrendeléshez. Ezeket három különböző fülön elrendezve találja meg, így mindent egyszerűen áttekinthet. Az alábbi bővítmények mindhárom rendelési lehetőségnél rendelkezésre állnak.

 

2. Autosuggest funkció a még kényelmesebb és biztonságosabb választás érdekében:

Elegendő néhány számjegyet megadnia ahhoz, hogy a megfelelő árucikkek jelenjenek meg javaslatként. Ezáltal gyorsabban kiválaszthatja a kívánt terméket. Az árucikkek ábrái is megjelennek további segítségként a megfelelő termék kiválasztásához.

 

3. A bevitt adatok azonnali ellenőrzése és helyesbítési javaslatok:

A beírt cikkszámokra vonatkozó megjegyzések fontos és hasznos információkat nyújtanak az árucikkekről és azok állapotáról. Ezenkívül lehetőséget kínálnak a bevitt adatok megfelelő korrekciójára is. Ha ennek ellenére bármilyen hiba lépne fel, az egyes sorokat, de akár a teljes listát is egyetlen kattintással törölheti.

 

4. Integrált kívánságlista és Download funkció:

Közvetlenül a gyorsrendelésben tetszőleges számú, egyedi elnevezésű (pl. különböző projektekhez tartozó) kívánságlistát hozhat létre. Az egyes kívánságlistákon szereplő termékeket közvetlenül a kosárba helyezheti.

Az árucikklisták Download funkciójának segítségével a jövőben még gyorsabban kezelheti az ismétlődő megrendeléseket. Amint a kívánt árucikkeket kiválasztotta, azokat két kattintással letöltheti és listaként elmentheti. Két lehetőség közül választhat: rövid árucikklista és részletes árucikklista. A létrehozott listákat az ismétlődő megrendelésekhez vagy egyéb más feladatokhoz is felhasználhatja.

 

5. Tekintse személyes ügynek:

A bejelentkezett felhasználók láthatják személyes Bürkert ügyintézőjük elérhetőségét. Így gyorsan és egyszerűen tisztázhatják a felmerülő kérdéseket, és szükség esetén további tájékoztatást kaphatnak.

 

Próbálja ki egyből a következő rendelésénél – le lesz nyűgözve a hatékonyságától és az egyszerűségétől: 

Összehasonlító lista